Zwitserland: Achterdocht islamitische conferentie ‘Verlangen naar Vrede’ in mei

Een gepland evenement begin mei door Zwitserse islamisten, baart de Zwitserse autoriteiten zorgen betreffende veiligheid.

Het evenement genaamd “Islam Salam: Longing for Peace 2017“, verwacht dat er bijna 1000 mensen naar het World Trade Center in Zürich komen.

Gepland door de Islamitische Centrale Raad van Zwitserland (IZRS) voor 6 en 7 mei, zijn er voedselkraampjes, filmvertoningen en een kinderdagverblijf en bazaar. Tickets variëren van CHF20 tot CHF100.

Ook op de agenda staan ​​speeches, muziek en poëzie. Onder degenen die door de ICCS worden gepromoot zijn de Britse zangeres Khalid Siddiq, de Albanese zanger Adem Ramadani, Maleisische dichter Fynn Jamal, Amerikaanse komiek Aman Ali, Koeweitse professor Muhammad al-Awadhi en ICCS President Nicolas Blancho.

Verschillende standpunten

Sommige sprekers worden beschouwd als radicalen volgens de Zwitserse nieuwsberichten. Als gevolg hiervan hebben de autoriteiten contact opgenomen met de Zwitserse Federale Inlichtingendienst (FIS) en het Federaal Bureau van Politie (fedpol) om te vragen…

View original post 431 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s