Maandag 24 april 2017, Herdenkingsdag van de Armeense Genocide – Ban Ki-moon “Genocide? nee man is een Turkse volkssport!”


Volgens Ban Ki-moon van de United Nations mag de moord op ruim 1,5 miljoen Armeniërs, dit jaar precies 100 jaar geleden, geen genocide worden genoemd

VN

“Slachting van 1,5 miljoen Armeniërs is geen genocide”

Secretaris-generaal van de VN Ban Ki-moon verwierp de paus zijn categorisering van het slachten van 1,5 miljoen Armeniërs tijdens de Eerste Wereldoorlog als genocide.

1VN secretaris-generaal Ban Ki-moon (foto creator: Robert D. Ward) zei dat het afslachten van 1,5 miljoen Armeniërs tijdens de Eerste Wereldoorlog geen genocide was, maar eerder wat “wreedheden”. Dit melde het vreselijk griezelig mannetje als reactie op een verklaring van Jorge Mario Bergoglio wie? oké beter bekend als Paus Franciscus die de Armeense genocide de eerste genocide van de 20e eeuw noemde.

24 april 2015 is het exact 100 jaar geleden dat de Armeense genocide begon. Op die datum, pakte het Turks Ottomaanse Rijk ongeveer 250 Armeense leiders en intellectuelen op die…

View original post 467 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s