Elektriciteitsbedrijf stopt met haar werkzaamheden in Malmö – “We moeten aan de veiligheid van onze werknemers denken”

“Door het huidige veiligheidsrisico om in Malmö te verblijven met zijn geweld en schietpartijen zal Högs EL de lopende opdrachten nog uitvoeren en daarna geen opdrachten meer aannemen”, schrijft het elektriciteitsbedrijf Högs EL op Facebook.

Afgelopen zondag 12 februari heeft het elektriciteitsbedrijf Högs EL in een Facebook-bericht verkondigd dat het de veiligheid van zijn personeel prioriteert en geen nieuwe werkopdrachten zal aannemen in Malmö. Het bedrijf schrijft dat het aan de veiligheid van zijn werknemers moet denken en verwijst naar het geweld en de schietpartijen die constant in Malmö plaatsvinden. De firma zal de lopende werkzaamheden completeren maar daarna geen nieuwe opdrachten aannemen in Malmö, tenzij er een drastische verandering plaatsvindt.

hogselni

“Door het huidige veiligheidsrisico om in Malmö te verblijven met zijn geweld en schietpartijen zal Högs EL de lopende opdrachten nog uitvoeren en daarna geen opdrachten meer aannemen, tenzij er een drastische verandering plaatsvindt. Wij hopen dat u begrip heeft voor onze positie. De veiligheid van ons personeel staat voorop. Voor degenen die wonen en werken in Malmö, kunnen we alleen…

View original post 17 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s