19-jarige Syrische asielzoeker veroordeeld tot 2 maanden gevangenisstraf voor kinderverkrachting

verminken dat joch

Zweden – Afgelopen december sleurde de Syrische asielzoeker Mohammed, die beweert dat hij 19 jaar is, een 13-jarige meisje in een schooltoilet en verkrachtte haar zowel vaginaal als anaal. Vandaag is de man tot twee maanden gevangenisstraf veroordeeld.

Op 21 december 2016 op de Wargentingschool in Östersund sleurde Mohammed een 13-jarige meisje op een toilet en deed de deur op slot. Daarna verkrachtte hij het meisje.  Mohammed Maaz Moayed beweert dat het vrijwillig was, en dat het meisje hem de toilet had ingeduwd.

De man is ook veroordeeld voor een andere kinderverkrachting wat een week eerder op de Wargentingschool plaatsvond. In dit geval was het een 14-jarig meisje. En ook bij deze verkrachting betoogt de Syriër dat het vrijwillig was en niet wist dat ze jonger dan 15 jaar is. Het gerechtshof van Östersunds is van mening dat het in dit geval “vrijwillig” was, en aangezien het meisje binnenkort 15 jaar wordt deze zaak in plaats van kinderverkrachting als seksueel misbruik moet worden…

View original post 77 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s