Nederlandse verkiezingen hoog risicogeval voor EU en Euro!

#NEXIT

eunmask

RP: Met andere woorden: De meerderheid van de Nederlanders wil UIT de EU stappen! Hier een paar keiharde noodzakelijke redenen: https://nederlanduiteu.wordpress.com/

eu-risico

– Met het overhevelen van belastingheffing naar de EU verliest Nederland volledig zeggenschap over de besteding van de eigen inkomsten.
– De Europese Commissie overweegt momenteel om uw opgebouwde pensioen in te zetten ten behoeve van langetermijn-investeringen. De gezamenlijke Nederlandse pensioenfondsen beheren een pensioenpot met een waarde van circa 1.000 miljard Euro, veruit de grootste pensioenbuffer van Europa.
– Het Europees Parlement kiest steeds vóór de eigen portemonnee. Alle EU-ambtenaren hebben een meer dan riant salaris met daarop aanvullingen via allerlei toeslagen. Steeds vaker worden bankiers of aan grote zakenbanken gelieerde personen op belangrijke politieke EU-posities geplaatst!
– Het enige zeer welvarende Europese (niet-EU) land met hersens is Zwitserland. Laten wij net zo slim zijn en hun voorbeeld volgen!

Op 15 maart 2017 vinden in Nederland de landelijke…

View original post 88 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s