Verkrachting jongens “is deel van de Afghaanse cultuur” – volgens de coalitietroepen

ZWIJNEN ZIJN HET !

De homoseksuele verkrachting van een jongen in Uppsala heeft veel mensen in beroering gebracht, net zoals het feit dat de daders niet worden gedeporteerd. De traditie van het bezitten van jongens als seksslaven is echter zeer wijdverbreid in Afghanistan, wat de westerse coalitietroepen toestaan met verwijzing dat het een deel uitmaakt van de cultuur van het land.

Het was op 24 oktober dat vijf Afghanen een jongere landgenoot mee dwongen naar een bos in Uppsala, in de multiculturele wijk Gottsunda. Daar werd hij vervolgens gedurende een uur om de beurt verkracht, terwijl ze een mes tegen zijn keel hielden en hem mishandelden.

Op 30 december werden ze voor grove verkrachting veroordeeld tot een jeugdstraf van 13 tot 15 maanden. Allen kwamen naar Zweden als “niet-begeleide minderjarigen”, en krijgen vanwege hun opgegeven leeftijd een jeugdbonus van het gerechtshof, dit ondanks het feit dat de immigratiedienst heeft verklaard dat de leeftijd van de verkrachters beduidend hoger is en als volwassenen moet worden beschouwd.

View original post 180 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s