Hamas viert feest in Gaza om de terrorist te eren die 4 Israëliërs vermoordde

Duizenden Hamas activisten en supporters gingen de straten op in het Jabalya vluchtelingenkamp in Gaza zondagnacht om zich te verzamelen tegen Israël en de terrorist te bejubelen die met een vrachtwagen vier Israëliërs vermoordde in Jeruzalem.

Eerder op zondag, ramde een mohammedaan zijn vrachtwagen in een groep Israëlische soldaten op een populaire promenade in Jeruzalem, waarbij  vier van hen omkwamen in een aanval die volgens premier Netanyahu waarschijnlijk geïnspireerd was door Islamitische Staat.

Terwijl er anti-Israëlische slogans gescandeerd werden, bewoog de menigte richting waar er snoepgoed uitgedeeld werd om de moordpartij te vieren.

“De boodschap van onze islamitische partij Hamas is een boodschap van aanmoediging en ondersteuning voor elke jihadi die een aanval uitvoert die een einde maakt aan de daden van de Zionistische vijand”, vertelde Hamas leider Fathi Hamad, die de demonstratie leidde, aan Reuters.

De Paljastijnse islamitische groep prijst routinematig mohammedaanse Jodenmoordenaars die straataanvallen plegen tegen Israëliërs.

View original post 299 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s