Hoge islamitische leider in de VS juicht over het grote aantal doden in een Russisch vliegtuigongeluk

Very sad

Dat de islam en moslims niet het beginsel van gelijkheid van alle mensen omarmen is al eerder goed gedocumenteerd. Dit werd onlangs nog eens bevestigd door een hoge moslimleider in de Verenigde Staten die in een smerige rant het overlijden van een groot aantal Russen bij een vliegtuigongeluk toejuicht.

Hussam Ayloush die hoofd is van de grootste islamitische organisatie in de Verenigde Staten, Council of American Islamic Relations, en zichzelf een “life-long human rights and civil rights activist”noemt, heeft net na het Russische vliegtuigongeluk waar 92 mensen  stierven een onsmakelijk Twitterbericht geplaatst. “Ik rouw om het Russische vliegtuigongeluk. De TU-154 kon 180 militairen vervoeren in plaats van 92”.

Blijkbaar is Ayloush niet de enige met deze mening, aangezien de tweet door een groot aantal personen geliked en geretweet is.

hussam-ayloush-tweet

Ik vraag me af hoe deze islamitische ‘mensenrechten activist’ zou reageren als rommel een gelijkende tweet zou plaatsen bij een vliegtuigongeluk waar 92 moslims in omkomen, waarschijnlijk word ik dan gedagvaard voor…

View original post 3 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s