“Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting

Heel zwart Artis loopt zomaar los over straat

De Eritrese verkrachter Henok Werie Fre werd veroordeeld tot uitzetting, maar mocht in Zweden blijven dankzij een campagne georganiseerd door de Zweedse media en Amnesty International. Toen hij in 2011 werd vrijgelaten verkrachte hij wederom een Zweedse vrouw en is sindsdien internationaal gezocht – maar nu is hij gevangen genomen door de Franse politie.

Het was net iets over elf op de avond van 26 april 2011 toen een jonge vrouw in het centrum van de stad Eskilstun een lift werd binnen gesleurd en beestachtig verkracht de culturele verrijking mocht ondergaan. De nieuwe aanwinst uit de woestijn van Islamfrika sloeg haar tijdens zijn verkrachting in haar gezicht en dreigde haar te vermoorden als ze niet “meewerkte”.

De eerder veroordeelde verkrachter Henok Werie Fre, die in 2005 als asielzoeker in Zweden belandde, als tropische vaginadokter, is door DNA-bewijs, sperma, restjes aan de doos, aan de misdaad gekoppeld. En werd sinds die tijd internationaal naar de nieuwe aanwinst gezocht. Op de…

View original post 388 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s