Web Hosting

Twee maanden lang, gebruik makend van marinetraffic.com, hebben we de bewegingen van schepen in de gaten gehouden die eigendom zijn van een aantal NGO’s. Gebruik makend van data van  data.unhcr.org., hebben we de dagelijkse aankomst bijgehouden van Afrikaanse immigranten in Italië. Het bleek dat we getuige waren van een enorme oplichting en illegale mensensmokkel operatie.

NGO’s, smokkelaars, en de maffia in samenwerking met de Europese Unie hebben duizenden illegalen naar Europa verscheept onder het mom van ‘mensen redden’, daarbij werden ze geassisteerd door de Italiaanse kustwacht die de activiteiten coördineerde.

Mensensmokkelaars contacteerden de Italiaanse kustwacht van te voren om hulp te krijgen om hun dubieuze lading op te pikken. NGO schepen werden naar de ‘reddingsplek’ gedirigeerd zelfs als zij die gered moesten worden nog in Libië waren. De 15 schepen die wij observeerden en eigendom zijn van of geleased door NGO’s verlieten regelmatig hun Italiaanse havens, naar het Zuiden, om vlak bij…

View original post 111 more words

Advertisements

NGO’s smokkelen immigranten naar Europa op een industriële schaal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s