Web Hosting

De links liberalen protesteren heftig tegen de westerse landen die hun grenzen willen beveiligen tegen de Derde Wereld. Maar het is echter niet alleen het westen wat begonnen is met het bouwen van muren en hekken om hun land tegen immigranten te beschermen. Libanon is nu in volle gang bezig om een massieve muur te bouwen rond een Palestijns vluchtelingenkamp om zijn eigen bevolking te beschermen.

Libanon heeft een groot aantal vluchtelingen ontvangen uit verschillende gebieden in het Midden-Oosten, waar ze in verschillende kampen wonen in het land, onder andere Palestijnen. Maar het blijkt dat de opvang en de vluchtelingenkampen in toenemende mate voor problemen zorgen, zoals gewelddadige botsingen tussen vluchtelingen en de lokale bevolking.

Als gevolg van de problemen bouwt Libanon een massieve muur rond een vluchtelingenkamp waar 70.000 Palestijnen verblijven, met de bedoeling deze uitgesloten te houden van de rest van het land, om spanningen en geweld tussen Palestijnen en de eigen Libanese bevolking…

View original post 98 more words

Advertisements

Libanon bouwt een massieve muur rond een Palestijns vluchtelingenkamp 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s