Tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Grand Rapids, Michigan, nam Donald Trump van de gelegenheid gebruik om het laatste email-schandaal in een lange reeks flaters van Hillary Clinton ter sprake te brengen, volgens Trump de grootste politieke schande sinds Watergate.

De FBI heeft in de computer van Anthony Weiner, de voormalige echtgenoot van Huma Abedins, en rechterhand van Hillary Clinton, 650 000 e-mailberichten aangetroffen die afkomstig zijn van de periode dat Clinton minister van buitenlandse zaken was en staatsgeheimen inhouden – staatsgevoelige informatie wat Clinton via haar privémail heeft rondgestuurd.

Deze nieuwe belastende feiten kwamen naar boven tijdens een onderzoek naar Anthony Weiner. Weiner is een democraat die al meerdere malen is betrapt op het verzenden van foto’s van zijn blote stijve piemel aan verschillende jonge dames. Zijn laatste slachtoffer was een 15-jarig meisje.

Tijdens het onderzoek naar eventuele kinderpornografie op de laptop van Weiner doken de e-mailberichten op.

Terwijl de verkiezingsbijeenkomsten van Trump duizenden aanhoorders trekken blijft het publiek voor Clinton schaars en is Abedins niet meer aan haar…

View original post 410 more words

Advertisements

Hillary Clinton gaat voor de bijl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s